Vælg en side

Begivenheder og aktiviteter for alle

Events

Move Sportslab afholder løbende forskellige events, som fx banecykling, oplæg, målrettet træningsforløb op til en konkurrence og meget andet. Hvis du har ønsker til events, så kontakt os endelig. Se vores aktuelle events herunder.

Prøv banecykling

Vores samarbejdspartner Cykling Odense giver jer mulighed for at afholde et banecyklingsevent på Odense Cyklebane. Et baneevent er en sjov og anderledes aktivitet, og fungerer godt som firmaevent, firmaarrangement, polterabend og event i din foregning/vennegruppe. Vil du udfordre dine venner, kollegaer, træningsgruppe mm. så book et event, og test jeres evner på de 42 graders stejle sving. I vil blive instrueret og guidet igennem dagen af vores instruktører, som vil hjælpe jer med indstilling af cykler, teknik samt tips og tricks. Jeres instruktør vil planlægge et program, så I får prøvet flere af banecyklingens forskellige discipliner. Et event varer i 2 timer. Vi stiller cykler til rådighed, så du skal blot medbringe cykelhjelm, passende tøj, drikkedunk og pedaler (hvis du vil cykle i dine egne cykelsko). Er der en eller flere, som ikke ønsker at cykle på cyklebanen, er det muligt at cykle på en e-cykel i stedet for. Det er muligt at være kreativ med sit event, så hvis I har nogle ønsker til jeres event, så lad os vide det. Det er muligt at tilkøbe forplejning i form af sandwich og sodavand/øl og/eller kaffe/te og kage.

Fyen Rundt træningsplanlægning

Move Sportslab har indgået en aftale med motionscykelløbet Fyen Rundt. Det betyder, at du med et startnummer til løbet, kan få lagt et personligt tilrettelagt træningsprogram målrettet motionsløbet. Vi tilpasser træningsprogrammet til dit niveau, mål og testresultater. Du får lavet en iltoptagelsestest på cykel ved opstart af forløbet, og igen kort inden løbet, så vi kan se din udvikling, og kan snakke om din løbsstrategi. Tilbuddet gælder uanset hvilken distance du er tilmeldt. Kontakt os med dit navn, telefonnummer og startnummer til Fyen Rundt. Så kontakter vi dig ift. Opstartstesten.

Pris 2000 kr.

"

Udtalelser

"Jeg fik taget VO2 Max test og laktat test, så jeg kunne få nogle brugbare data at træne målrettet ud fra til Cross Triathlon. Jeg oplever Move Sportslab som et ambitiøst og fagligt kompetent firma, der kan hjælpe dig til at nå dine mål. Jeg kan klart anbefale dem."

"Super event på Cykelbanen I Odense, hvor Casper sikrede en god oplevelse med banecykling! Perfekt setting til team-events eller arrangementer hvor deltagerne på egen krop skal mærke vigtigtheden af strategi og overblik. "

Lab

åbningstider

Mandag kl. 08 – 15
Tisdag kl. 08 – 20
Onsdag kl. 08 – 20
Torsdag kl. 08 – 15.30
Fredag kl. 08 – 18
Lørdag kl. 09 – 14
Søndag lukket

info

Thorvalds Vænge 9
5200 Odense V
+45 40 83 42 14
CVR: 42248134