Vælg en side

Vores kompetencer, din performance

Om Os

RING OG HØR MERE OM VORES TEST OG TRÆNINGSFORLØB

Vi forklarer gerne om de forskellige test, træningsforløb og events vi har, og kan hjælpe dig med hvad du kan bruge informationer som kondital, bevægelsesøkonomi og laktattærskel til. Vi guider dig til hvilken service, som passer bedst til dit behov, og giver dig svar på alle de spørgsmål du har. Det er gratis og helt uforpligtende.

Vores team og vores filosofi

Move Sportslab er et testcenter for alle der ønsker viden om deres krop og fysiske præstation. Vi tilbyder test og træningsforløb på højeste niveau, så du kan nå dine mål uanset om du er eliteatlet eller motionist. Vi tager dig seriøst, så du får unikke muligheder for udvikling gennem valide og professionelle test. Vores træningsforløb fokuser på dig, og er tilpasse individuelt efter dine mål og din dagligdag. Vi udarbejder din træningsplan ud fra videnskabelig litteratur og data fra dine test. Derudover vil vi være i en løbende dialog, så du kan føle dig tryg i din træning. Vi ved, at der er mange faktorer der spiller ind, når man skal udvikle sig og præstere. Derfor tilbyder vi også coaching, for at du kan optimere dine udviklingsmuligheder, og få en dybere indsigt i dig selv.

Move Sportslab tilbyder unikke muligheder for foreninger og virksomheder

Både Anika og Casper er vokset op i en lokal forening, og derfor brænder vi for at give foreninger nye muligheder. Når en forening samarbejder med Move Sportslab, modtager foreningen og dens medlemmer rabat på alle test, som kan give medlemmerne en oplevelse, og øge muligheden for at udvikle sig, gennem en større viden og individuelle træningsfokuspunkter. Et samarbejde giver også foreninger mulighed for at arrangere testdage, hvor medlemmerne kan komme på dagen og få lavet relevante test i foreningens egne omgivelser.
Det er vigtigt for os at virksomheder kan give deres medarbejder eller kunder unikke oplevelser, og derfor kan man som virksomhed indgå et samarbejde, hvor vi tilbyder test, sundhedsprofiler og events. Som noget helt specielt kan vi tilbyde events på Odense Cyklebane. Banecyklingsevents kan bl.a. kombineres med møder og forplejning. Som forening eller virksomhed kan man bruge events for medlemmer, medarbejder, sponsor, kunder m.m. Der er mange muligheder – vi arrangerer testdage og events individuelt så I kan få den bedste oplevelse.

215174186 339683321143884 260735333712058227 n
Casper Olsen

Jeg er uddannet Humanfysiolog med speciale i testning, præstationsoptimering og BFR-træning (bloodflow restricted training). Jeg er fascineret af den menneskelige krop, hvad den kan præstere, og hvordan den kan ændres gennem den rigtige træning. Jeg er drevet af at arbejde med atleters udvikling, og at give atleter en ny indsigt i sig selv. Jeg har erhvervsmæssig og studiemæssig erfaring med test, træning og præstationsoptimering, som jeg tager med ind i Move Sportslab, foruden min personlige erfaring som cykelrytter og tidligere triatlet. Min drivkraft for Move Sportslab ligger i at give ny viden omkring sig selv, og hjælpe med at optimere en præstation. Jeg vil med min viden skabe gode muligheder, for at du kan udvikle dig og få en sjov oplevelse.

move sportslab anike rasmussen odense
Anika Rasmussen

Jeg er uddannet PBA. Sportsmanagement, som betyder at jeg har erfaring med sportsevent, talentudvikling og serviceoptimering. Jeg har en stor passion for sport og foreningsudvikling, som kommer fra mine mange år i cykelsporten. Jeg er tidligere eliteatlet, og jeg har deltaget i cykelløb for junior landsholdet på landevej og banen. Siden 2015 har jeg været cykeltræner på både landevej og banen. Jeg vil gerne skabe gode oplevelser for andre, og bidrage til at man kan lære mere omkring sig selv. Uanset hvilket niveau man dyrker sport på, kan man altid få noget ud af at kende sin krop. Jeg har selv brugt mange timer på personlig udvikling. Det har styrket mig på mange områder, og derfor er det vigtigt for mig at give andre de samme muligheder.

213699135 3008549052763912 6732003746657328727 n
Henrik Jacobsen

Jeg er uddannet NLP master practitioner og NLP Coach. Jeg er optaget af det menneskelige sind, og hvordan vi oplever livet. Mit arbejde består i at sørge for du trives, og når i mål med dine drømme og målsætninger. Jeg er selv aktiv sportsudøver og har prøvet mange ting på egen krop. Det jeg møder dig med, er en lyst og en vilje til at hjælpe dig hen til det sted du ønsker at være. Uanset om det er på træningsbanen, på arbejds/studiepladsen, hjemme hos familien eller i din fritid. Jeg kommer med erfaring fra mentaltræning af andre sportsgrene som svømning og gymnastik, hvor præstation i den grad er i fokus. Jeg står klar. Jeg håber vi ses.

"

Udtalelser

"Jeg fik taget VO2 Max test og laktat test, så jeg kunne få nogle brugbare data at træne målrettet ud fra til Cross Triathlon. Jeg oplever Move Sportslab som et ambitiøst og fagligt kompetent firma, der kan hjælpe dig til at nå dine mål. Jeg kan klart anbefale dem."

"Super event på Cykelbanen I Odense, hvor Casper sikrede en god oplevelse med banecykling! Perfekt setting til team-events eller arrangementer hvor deltagerne på egen krop skal mærke vigtigtheden af strategi og overblik. "

Lab

åbningstider

Mandag kl. 08 – 15
Tisdag kl. 08 – 20
Onsdag kl. 08 – 20
Torsdag kl. 08 – 15.30
Fredag kl. 08 – 18
Lørdag kl. 09 – 14
Søndag lukket

info

Thorvalds Vænge 9
5200 Odense V
+45 40 83 42 14
CVR: 42248134